Livet leker igen

Idag har varit en sån där superbra dag med stunder där jag inte ens tänkt på att både knät och axeln är ur led. Smärtan har varit hanterbar och axeln har inte blivit blå. Axeln har nog inte blivit blå på flera dagar. Inte märkbart iallafall. SÅ skönt! Det räcker med att den är ur led.

Jag har varit i skolan, träffat klassen och jobbat undan. Efter skolan lunchade jag med Isabelle och strosade runt på stan. Sen bar det av hemåt, en stunds vilande i soffan för axeln skrek T R Ö T T och sen 15 minuter på löpbandet. Knät börjar svullna upp och ömma igen, kanske börjar knät bli irriterat av att hoppa ur/ligga fel. Stockholm har fortfarande inte ringt upp. Jag tycker det är ganska dåligt, med tanke på att knät faktiskt flyttar på sig flera gånger dagligen och jag vill verkligen inte att det ska bli värre. Förmodligen handlar det om att de inte vet vad dem ska göra, men jag vet inte heller det. Man kan ju iallafall lyfta luren.

Mamma och pappa är iväg på en present som de fick av mig, Viktor och Emilia.

Jag och Emilia hade bokat bord på favorit restaurangen. Så när kroppen väl samarbetar någorlunda gäller det att passa på.  Det är så himla lätt och kul att hitta på saker med Emilia, hon erbjuder sig ofta att dra rätt axeln och ser det aldrig som ett bekymmer eller som något jobbigt. Och för mig underlättar det väldigt mycket när
någon annan drar rätt axeln. Jag kan ju göra det själv och jag gör ju det själv flera gånger i timmen, men det känns lyxigt när någon annan erbjuder sig.

I vilket fall som helst så var maten lika underbar som alltid. Jag åt såklart pasta och Emilia provade någon ny "Sandwich med kyckling", också väldigt god.
Vi hade tänkt köra på tre rätters, men vi var väldigt mätta efter huvudrätten. Och klockan var inte ens åtta, så vi hoppade in i bilen och körde ner till farmor och hennes sambo för att byta några kramar och säga hej. Vi stannade där någon timme och bara mös, och jag fick en kopp med mitt favorit te ;)
Nu ska jag faktiskt släcka. Kroppen verkar trött efter dagen, och det är jag också. Sov gott mina fina läsare. Vi hörs imorgon efter skolan och träningen.

Gillar

Kommentarer