Livet leker

Det är mörkt ute & klockan visar utan tvekan läggdags , men jag kan inte sova. Jag har alldeles för mycket i huvudet & känner mig så otroligt lättad & taggad på framtiden. Alldeles lycklig.

Nog om det. Det har varit en väldigt bra helg! Jag & D tränade igår & så avslutade vi såklart med vars en smoothie. Jag har extreeem träningsvärk idag - i benen! Jag förstår inte riktigt varför för jag körde det vanliga programmet, men kroppen är trött idag! Fast jag ska inte klaga. Träningsvärk måste ju vara den mest underbaraste smärtan som finns. Hellre träningsvärk än ont i axeln!

Resten av kvällen hängde vi med familjen. Så mysigt att ses allihop.

En massa bus & mys - & det fortsatte idag. Vi letade påskägg imorse & sen var vi förbi farmor & klippte oss & åt glass. Tillslut var klockan för mycket & min pluggpaus tog slut.

Så ikväll har jag pluggat galet mycket! Jag tog en paus & gick ner på innergården där vi grillade med några kompisar, sen försvann jag upp i skolböckerna igen. D var också hemma. Vi satt båda i soffan, jag hade precis skrivit klart ett stycke i en skoluppgift & så ringde mobilen. Kanske årets bästa samtal. & nu är vi genuint lyckliga båda två. Så att vi nästan spricker. Nedräkningen är på riktigt & livet leker. Nu kör jag på med det sista i skolan. 9 examinationsuppgifter & fyra prov - men sen är det L O V.

Gillar

Kommentarer