Livet leker

Godförmiddag finaste läsare!
Gårdagen gick så otroligt snabbt att det inte fanns någon längre tid åt bloggen.
Jag jobbade som planerat. Jag gick in till jobbet med knäskydd och ut utan knäskydd. Magisk känsla. Stegen är ju inte de snabbaste, men jag gör det. Ibland är det väldigt läskigt, men ibland känns det normalt. Jag sitter mest ner och jobbar, så därför var det inga större problem att ta av knäskyddet!

Väl hemma tog jag det lite lugnt innan jag gav mig ut för kvällens planer. Mamma och pappa erbjöd att lämna och hämta mig, vilket innebar att jag kunde lämna knäskyddet hemma. Åhh. Förstår ni hur lycklig jag var? Helt sjuk känsla. Min kompis var beredd på att jag inte kunde springa så vi tog oss fram i en lugn takt. Vi åt en lättare middag, promenerade lite genom stan och sen satt vi ute på stans uteservering och bara snackade. Så himla himla mysig kväll!

Nu är det en ny dag och jag hoppas SÅ att denna dagen blir lika bra som igår. Knät har hållt sig på plats i fyra och ett halvt dygn. Lite ofattbart men väldigt underbart. Jag tror knät behövde komma igång!
Igårkväll tänkte jag på så mycket annat att jag la mig utan knäskydd.. Precis när jag höll på att somna kom jag på det. Jag tror jag försökte lägga mig som en skräddare med benet eftersom jag höll på att böja det. Som tur är kom jag på det! Och knäskyddet åkte på direkt.
Dagens plan för knät är faktiskt mycket vila idag och sen ikväll ska jag in till stan. Får se om jag åker utan eller med knäskyddet. Jag får se hur knät beter sig under dagen och om benet är trött. För en gångs skull lyssnar jag på kroppen haha.

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Åhh! Vilka fina b ilder ju! 😊 Hoppas du får en fin dag, vila på! 😊
www.nouw.com/viktorhognas