Livet leker

Åhh, just nu älskar jag livet! Vädret har varit helt fantastiskt! Strålande sol & varmt. Vi har solat, badat & ätit glass. 

Vill ni veta något lite roligt haha? Förra sommaren fick jag en bränna efter mitt knäskydd, men sen jämnade den ut sig nu i vinter. Men nu när jag solar & får färg på benet så kommer solbrännan från knäakyddet fram igen! Så sjukt konstigt & alla kommer tro att jag har haft knäskydd hahah. Hur kan det ens bli så?

Här ovanför har vi fyra bilder som visar min kväll efter jobbet. Kvällsdopp,grillning, träning med Caramelle i paddocken & mys. Jag tränar Caramelle i paddocken. Tränar på tillit & trygghet mellan oss två. Naturligtvis rider jag inte. Utan vi tar oss över bommarna från marken. Jag går först & hon kommer efter. Typ så. & det funkar. Såklart saknar jag sadeln & jag tycker det är tråkigt att den får ligga kvar i sadelkammaren , men just nu är det såhär mitt liv funkar & tro mig. Jag är otroligt glad & tacksam över att kunna göra så här pass mycket som jag faktiskt kan. <3

Gillar

Kommentarer