Lite allt möjligt på en dag

Hallå!! Idag har vi faktiskt inte varit på stranden, utan idag blev det först några timmars shopping. Det var på gränsen till för varmt , men vi ville ändå. Det hör liksom till åka till Palmanova en gång. Vi har gjort det enda sedan vi var små. Första gången vi var där fick jag och Emilia små leksaksbollar  som vi roade oss med medans mampap strosade.  Men det fick vi inte i år haha.

Med några shoppingkassar i händerna och en flaska med kallt vatten lämnade vi Palmanova för i år och styrde tillbaka bilen mot Lignano. Påväg tillbaka stannade vi till på en vingård. Jag och Emilia tog en toast och en dricka för att svalka av oss i värmen.

Och när mamma och pappa hade kikat klart körde vi tillbaka till lägenheten. Och denna gången körde faktiskt jag. Det känns så himla sjukt hur snabbt allt har gått. Det är ju bara en vecka sedan uppkörningen! Men vi hade sån tur att jag fick själva körkortet två timmar innan vi lämnade Sverige. Man får ju tydligen inte köra på passet utomlands.

Jag och Emilia tog ett dopp i havet och solade någon timme medans mamma och pappa fixade mat. Ikväll bestämdes det att vi skulle laga egen mat med de italienska ingredienserna. Så det blev lite blandat. Men det var väldigt gott iallafall.

Efter maten tog vi en promenad, bara familjen. Strosade runt och tog lite bilder. Lignano Sabbiadoro är så himla fint. Men min kamera ville desto värre inte samarbeta...

Lite senare mötte de andra två upp mig och Emilia för lite glass. Jag tog nutella & kindermaxi, medans Emilia körde på mint % choklad. Jag tror faktiskt det var den godaste klassen än så länge.

När glassarna var borta drog vi oss bort till lekplatsen (?) som är här på stranden. Precis utanför lägenheten. 

Och sen när vi gjort av med lite energi gick vi upp till vår lägenhet och nu har vi sagt hejdå för dagen.
Imorgonbitti ska jag och Emilia springa iväg och köpa morgonfrallorna.  Mamma fyller nämligen år!...

Gillar

Kommentarer