Lazy sunday

Idag är en typisk söndag. Ingenting planerat, utan alla är lite små trötta. Eller vi har lite planerat, några familjekompisar kommer hit och käkar med oss ikväll. Annars tar vi det bara lugnt. Myser i solen och snackar. Vi bara är liksom. Tror det behövs det också ibland. Det är inte ofta vi alla är hemma samtidigt.

Vi somnade runt fyra/halv fem inatt. Sista gästerna drog vid fyra. Vid halvfyra höll både jag, Vilma och Emilia på att somna. Tokigt trötta efter en underbar dag. Vi hade himla tur med vädret också. Strålande sol, klänning och barbenta ben. Några kusiner spelade fotboll, jag satt och ritade på en filt tillsammans med de yngsta kusinerna och Vilma. Det blev vattenkrig framåt kvällen, utan att någon frös. Jag avstod med knät! Det får ju inte bli blött! I vilket fall som helst - allt var bra. Alla verkade glada och vädret bidrog till en underbar kväll.

Mitt knä då? Jag överansträngde nog mig. Levde lite på glädjen och nuet, försökte tränga bort det onda. Det får jag äta upp idag istället. Förhoppningsvis blir det inte värre iallafall!

Gillar

Kommentarer