Lågt blodtryck

Jag vaknade 8.00 & första lektionen skulle inte börja förrän 11.00. Jag var pigg & bestämde mig för att cykla en runda. Men eftersom jag egentligen inte ska cykla med axeln tog jag det väldigt lugnt. Helt plötsligt började jag bli snurrig & jag började känna mig illamående. Plötsligt blev allt suddigt & jag såg ingenting. Ringde pappa & några minuter senare kom han körandes & hämtade mig & Emilia hämtade cykeln & cyklade hem den.

Så sjukt otäckt. Det blev bättre, men sen efter lunchen & påväg till träningen mådde jag dåligt igen. Men sen släppte det & under träningen mådde jag bra igen.

Min sjukgymnast tog kontroll på blodsockret som var bra & sen blodtrycket som var för lågt. Menmen, blir det värre så ska vi ta kontakt med vårdcentralen.Nu efter skolan har Vilma & jag gjort klart engelska arbetet. Ett arbete om att planera vår dröm resa & vi båda har fått "all in" för detta. Vi båda älskar Friends & därför har vi velat göra resan med inlägg från Friends.

Imorgon är en lång, men kort dag haha. Vi har bara en lektion & slutar dagen redan 9.20, men jag ska förbi rektorn till Ekonomiprogrammet innan jag åker hem. & sen ska jag träna & fixa en rolig grej som kräver förberedande. Jag kan inte skriva det här , men ni kommer få se sen. <3 

Emilias födelsedags kväll var bra. Det blev ett besök på vår favorit restaurang här i stan & jag & pappa åt räkfrossa. Såå gott!! Tyvärr så hoppade mitt knä ur led tre gånger igårkväll. Tredje gången var när jag borstade tänderna. Jag blev otroligt frustrerad & irriterad så jag körde 30 minuter på cykeln. Dumma knä!

Gillar

Kommentarer