L ö r d a gJag lever i en bubbla. Jag vill inte att helgen ska ta slut. Jag är rädd för att alltihop rasar på tisdag, samtidigt som jag en sekunden känner att allt känns superbra & att det inte finns någon rädsla alls.

Nedräkningen är igång, samtidigt som magen gör dubbla volter varenda gång jag tänker på hur otroligt få dagar det är kvar. Jag vill verkligen att axeln ska fungera bra. Att musklerna ska svara & att jag kan vinna över D med armhävningar i slutet av året. Vi har slagit vad om det. Kanske inte fullt rimligt , men man måste ju ha mål. & mål har jag gått om.

Vi hade kompisar över på middag igår. Jag missade att ta några bilder, så det får bli en bildbomb från denna lördag istället.

Vi började iallafall denna soliga lördag med en promenad & sen körde vi bort till vår favorit godisaffär & köpte lördagsgodis. Helt själva i hela butiken, vilket i & för sig inte var så konstigt utifrån klockan..

Därefter blev det frulle & mys hemma. Vi tittade på den nya dokumentären på Netflix, Tindersvindlaren. Riktigt otäck & sjuk, men vi båda ville iallafall se den & jag rekommenderar alla utan tvekan att titta på den.

Just nu håller D på att poppa popcorn. Jag har hoppat i pyjamas & lär snart somna. Axeln är hög & huvudvärken blir värre & värre, sömn brukar vara den bästa medicinen då!

Sov gott världen.

Gillar