Kullersten

Nu är jag på lite bättre humör igen. Senan i knät började kugga och knät svullnade upp. Axeln gjorde ont, men färgen började komma tillbaka. Så jag hoppade i ett par gympaskor och träningsbyxor, sen begav jag mig ut en promenad för knät. Solen sken, fåglarna kvittrade och om det inte vore för alla löv som låg på marken skulle man kunna tro att våren är på ingång.

Jag går ofta samma runda, men de sista hundra meterna är olika. Antingen är det asfalt eller kullersten. När jag är okoncentrerad eller trött så går jag " kullerstens hållet" för där måste jag fokusera lite hela tiden så jag inte trampar snett och vrickar fötterna femtioelva gånger typ. Nackdelen med asfalt är att jag bara går. Jag glömmer bort knät och går "fel". Det resulterar ofta i smärta när jag kommer hem.
Så idag när jag hade väldigt ont i axeln så gick jag kullerstens hållet! Det kanske låter ologiskt för er, men svårt att förklara..Iallafall så var det skönt att komma ut en runda.

Nu har farmor hämtat oss och vi myser här nere hos henne. Jag ligger i soffan och vilar axeln, ser ni på bilden hur tydligt det är att hösten har kommit?

Nu ska jag stänga ner mobilen och vara lite social. Ha en fin torsdagskväll fina läsare!

Gillar

Kommentarer