Kom igen Göteborg!

Det är tur att det finns något som kallas för mataffär här i Göteborg också. Jag & Vilma sprang inom & köpte en stor honungsburk & proteinglass. Förkylningen MÅSTE bort nu. Känner mig halvt död & hade mer än gärna gosat upp i sängen med glass & väntat på att bli frisk, men ikväll är det kvällen som jag har väntat på i över ett halvår. & trots förkylning så ska det bli otroligt roligt.

På tal om affärer så finns det ju mängder här i Göteborg! Vi har strosat runt på gatorna i ösregn, inne på Nordstan & NK. Det blev lite shopping, men inte överdrivet för att vara jag haha.

Vi lunchade på Pizzahut idag. Jag & Vilma delade på en Hawaii & Filippa & Felix tog några andra. Jag & Vilma bestämde att vi ville bjuda på lunchen som tack för att vi fått bo där. Så svårt att veta vad man kan ge som tack annars... haha!

Nu innan konserten åt vi baguetter & räkor. Väldigt gott & somrigt trots regnet som är utanför fönstret. Men det ser faktiskt ut att klarna upp.. håll tummarna. Vi hörs mer inatt eller imorgon. Nu drar vi.

Gillar

Kommentarer