Kärlek

Jag fortsätter sitta fastklistrad framför tvn. Det gör ont i hjärtat att läsa alltihop & jag vet inte alls hur livet bara ska rulla på som vanligt. Jag kramar om mina nära & kära extra mycket & försöker ha fullt fokus på axeln. Den behöver min energi. Fastän den just nu känns som den minsta viktiga sak i denna värld. Plötsligt känns det som en knasig & dum axel inte är hela världen. ❤️

Jag svävade på moln efter gårdagens träning. Det känns så otroligt galet bra att axeln svarar oss. Min sjukgymnast hjälpte mig på med en långärmad så nu kan vi checka av det målet. Jag lämnade gymmet med en långärmad på & det kändes så himla bra!! Jag hade fortfarande axelskyddet på mig, men så får det vara. Det dröjer nog lite innan jag vågar gå ut utan det.

Vi körde träningen ute i gymmet & det kändes bra. Jag var dock lite osäker. Rädd när det rör sig runt axeln & när skulderbladet skjuter fram så långt känns det otäckt & obehagligt & det känns oklart på vad som är för långt fram & vad som inte är det. Ledkulan ligger iallafall perfekt på sin plats & det är jag väldigt tacksam för.

Idag har jag haft finbesök från hemstaden. <3 En otroligt mysig dag. Det blev en lunch på vapiano, sen satt jag i en fåtölj på D’s jobb & pausade medans Emilia & Amez kikade på balklänningar.

& så blev jag bortskämd av finaste Amez som plattade mitt hår. Hon gjorde det på mig flera gånger i veckan när jag bodde hemma & inte kunde själv. Hon är grym på det!

Huvudvärken låg som ett fint täcke över mig under dagen & jag var himla rädd för att den skulle bryta ut rejält, men med ryggläge, vila & alvedon lyckades jag dämpa den något. Gissar att det är spänningar i axeln. Jag tränade ju den igår igen & precis som sist är jag extremt trött idag.

Sen hamnade jag ur balans redan imorse. Jag vaknade för det första 03.00, vilket inte gav världens bästa förutsättningar för denna dag. Sen hade vi ingenting hemma som jag kunde fixa själv till frulle. Jag kom inte ur min långärmade tröja som vi tog på mig på träningen igår & när jag bad D knäppa mina byxor innan han åkte till jobbet tänkte jag inte alls på att jag kanske inte skulle få av de. Så fort Emilia & kompaniet kom innan för dörren sprang jag & kissade, Emilia satte upp mitt hår, hjälpte mig av med tröjan & någon minut innan de kom hittade jag ett färdigt paket med färdigbredda knäckebröd. Jag har iallafall lärt mig att aldrig mer använda dessa byxorna så länge jag inte själv kan knäppa upp de!

Gillar