"Känslig" dag

Vilken onsdag.. Jag vaknade av att jag hade ont i knät och axeln bara small hela tiden, så rent fysiskt var det inte någon jättebra förmiddag. Men trots det så gick förmiddagen relativt fort.

Pappa skulle snabbt inom affären innan jobbet och jag vill följa med, så jag promenerade upp till affären och sen åkte jag hem med honom så att inte kroppen överansträngdes.

Efter frukosten pluggade jag och så försökte jag skriva. Jag såg några saker förknippat med ridningen och saknaden smög sig sakta på mig. Finaste hästarna. Jag undrar om jag någonsin kommer sluta sakna det?

Strunt samma. Jag försökte tänka på annat och provade lite axelskydd medans jag gick runt i huset. Men axeln fortsatte smälla. Jag, mamma och pappa tyckte att jag kunde ju prova gå tio varv för att se skillnaden med mitella och utan. Självklart så nöjde jag mig inte med det..Jag var rastlös så jag gick 123 varv. Ingen kommentar på det där, men jag har själv fattat att det var överdrivet.

Eftermiddagen har varit lugn. Jag saknade mina kompisar och skolan ganska så mycket, men jag vet att jag snart är tillbaka.

Gillar

Kommentarer