Kanske försvinner mardrömmarna äntligen

Tjollahopp!

Idag är jag trött & eftermiddagen får bli serier & mys. Målet är en längre promenad ikväll istället. Jag går varje dag, men just nu är rundorna mest några hundra meter & som längst en kilometer & jag har alltid med mig någon.

Juste - jag har varit på träning idag! Vi övade på att sträcka på armbågen. Jag gör det ryggliggandes, bara det är läskigt. Sen övade vi på hållningen. Jag får en sån fruktansvärt osnygg hållning av detta skydd & denna situation & det är självklart något som jag kommer jobba på. Det är bara så svårt!! Men skam den som ger sig. I övrigt tränade vi benen. Det gick prima ballerina! Jag hade träningsvärk efter tisdagens träning. I vanliga fall älskar jag ju träningsvärk. Oavsett hur fruktansvärd den än är. Det visar ju att musklerna jobbat & den smärtan är såååå mycket härligare än ”ur-led” smärtan. Men nu tyckte jag det var lite komiskt & det känns lite surt. Exakt samma vikter (tom något lägre på någon övning)som innan operationen & det blir så tydligt hur snabbt man tappar muskler. Å andra sidan har jag ju mest bara varit ryggliggandes. Jaja, jag har mycket träningsvärk framför mig & det ser jag framemot!

Igår var vi hos farmor på lunch & fika. Hon redde ut alla fruktansvärda tovor i håret & så duschade hon det. Vi gjorde det i vasken, jag böjde knäna så mycket jag kunde för att slippa stå framåtlutad. D höll en trygg & stabil hand framför axeln, den ska ju inte kunna hoppa, men ibland känns det bättre att ta det säkra före det osäkra. Farmor var snabb & allt gick smidigt. Himla skönt att duscha av detta fruktansvärda operationsmedlet. Jag har tappat stora tussar med hår, men det syns inte. Det blir ofta så när jag använder medlet & ingen kan riktigt förklara varför, det är bara att vara tacksam & glad över att jag inte tappar allt. Skämt&sido. Det är som sagt inte märkbart om man bara tittar på mig. Jag har ju himla tjockt hår.

Kvällen avslutades med popcorn & D spelade FIFA. Jag somnade i soffan runt midnatt & vaknade till några gånger av mardrömmarna, men sen sov jag enda till 7.50!!!!! SÅ tacksam & hoppfull om att det kanske vänder nu. <3

Gillar