Jultröjan är på igen

Julmusik spelas i huset. Alla är lite halvt julklädda, familjekompisar är här och det är den årliga glöggdagen. Nu börjar julen för mig. Och till helgen drar det igång med rejält julbak och julpynt.

Min axel har varit lite som ett aprilväder. Imorse var den helt okej , precis som jag skrev i det förra inlägget. Men sen när jag kom hem från träningen så kallnade armen rejält och trots filtar, kroppsvärme och varmvatten så blev armen iskall så fort jag tog bort värmen. Tillslut åkte jag ändå in till stan och det blev ytterligare en busstur. Busschauffören missade en lastbil i rondellen och tvingades tvärstanna, vilket ingen på bussen var riktigt beredd på och minst sagt min axel. Det blev ett rejält ryck i axeln och jag blev lite halv irriterad. Axeln var längre ner än vanligt några minuter efter, men sen rullade det på igen.
Det var en himla mysig lunch med en väldigt saknad kompis. Jag har typ börjat ha mobilen betydligt mer i väskan när jag träffar kompisar så därför blir det inte alltid så många bilder... Om min kompis tar en bild så kommer jag ofta på mig själv med att jag också skulle göra det ju, men annars glömmer jag det ofta. På gott och ont. Alltid kul att ha bilder i efterhand, men samtidigt kul att bara vara.

Jaja, efter en stund i stan tog vi bussen hemåt igen. Lagom för min axel som började göra ont. Väl hemma började axeln bli iskall igen och det gjorde väldigt ont i den, så det blev en stunds vila. Jag har själv gått i vågor idag, tillsammans med axeln ;) Lite halvt irriterad på axeln stundvis, men överlag har jag ändå varit på bra humör.


Nu ska jag stänga ner bloggen och fortsätta vara social. Ha en fin torsdag fina läsare

Gillar

Kommentarer