Julbord, fel mejl & ett bra samtal

FREEEDAG! Eller ja, det är ju egentligen lördag nu när jag skriver inlägget. Klockan har ju precis passerat 00. Hur mår ni? Vad hittar ni på?

Ikväll har vi ätit julbord. Vi beställde från en restaurang här i närheten & tog med oss maten upp till lägenheten.

Denna veckan har varit som en riktig bergochdalbana. Jag har haft tårar som runnit, men jag har också skrattat tills magen gjort ont. Nu känns det iallafall äntligen som allt börjar falla på plats. Träningen, jobbet, kroppen, familjen, kompisar - allt det där har varit jättebra. Lätt veckans höjdpunkter! Men däremellan har det varit struligt. Jag fick mina betyg satta & jag känner mig både lättad & glad. "Allt jobb verkar ha lönat sig" - tyckte jag fram tills igår strax innan lunch.

Jag hade precis varit på ett läkarbesök & kommit fram till D's jobb när min mobil plingade till. Jag fick ett mejl om att jag inte kom in på kurserna som jag skulle läsa till våren. Jag hade inte ens knappt varit nervös eller osäker på om jag skulle komma in eller inte för jag stod som prio 1 & alla som jag pratat med var säkra på att jag skulle komma in. Men min mejl visade annat. Jag ringde mamma & pappa, mejlade runt & på mindre än en timme fick jag ett nytt antagningsbesked där jag hade kommit in på allt. Så det måste ju ha blivit något strul i systemet. & sen en stund senare plingade mobilen igen & då var det återkoppling från den där jobbiga grejen i torsdags & det kändes verkligen jättebra. & med handen på hjärtat så känns allt bra. Det känns äntligen som allt löser sig. På ett bra sätt. <3

Jag gör som förra veckan - checkar ut i helgen. Det är bara tillfälligt just nu, efter jul kör vi på som vanligt igen.


Gillar

Kommentarer