Jaghjärtaer

Hej bloggen.  Det har varit en bra dag och jag är glad. Men först lite om gårdagen. 

Direkt när min kompis var färdig med sitt prov stack vi iväg till "vårt" ställe. Vi åt pannkakor och drack varmchoklad. Pratade i mängder och tillslut var klockan lite för mycket, det var bäck mörkt och vi var otroligt frusna. 

Sen när jag kom hem var mormor hos oss och åt middag där. Direkt efter middagen satte jag mig i soffan under två täcken och en varm vetekudde , där satt jag sedan en liten stund innan jag gick och la mig. Det spelar ingen roll hur tjocka vantar jag än har, mina fingrar klarar inte kylan. Det gör fruktansvärt ont i de och jag tappar rörelsen i en del av fingrarna. Om jag är ute såhär slutar det alltid med att att jag fryser resten av kvällen haha. Det tar evigheter att värma upp fingrarna igen. Igårkväll somnade jag med ett täcke, ett bolltäcke, tjock filt och varm pyamas- OCH kalla fingrar ändå haha.

Nog om mina fingrar och kylan. Idag fick jag tillbaka mitt kemiprov - otroligt lättad och glad.  Äntligen är det något som går framåt! 

Efter skolan åkte jag hem till en kompis och pluggade. Nu ikväll har jag bara varit hemma och myst med familjen och tittat på Vikings. Imorgon taggar vi fredag och övning inför nationella provet i engelska. Tagga att skriva... 

Nu ska jag sova. Ser ni att jag har en av mina julpyamasar på? Jaja, sov gott finisar.  Hörs mer imorgon.  <3

Gillar