Jag vill verkligen inte opereras

Den 17 maj vek mitt vänster ben sig och sedan den dagen har jag inte kunnat gå normalt. Benet gick 30° bakåt och jag kunde inte stå. Jag hamnade i rullstol och det blev akuten . Min sjukgymnast fixade ett knäskydd till mig och tack vare det har jag kunnat gå.
Jag har tränat nästan varje dag hemma och två gånger i veckan inne på sjukhuset
Min sjukgymnast och mamma och pappa har krupit bredvid mig på golvet och hållt i knät för att det inte ska flyga bakåt när jag har provat gå.
& nu idag är vi på väg till Sophia Hemmet i Stockholm . Vi var där förra året när knäna hoppade ur led så fort jag stod stilla och då ville han byta ut mina knän. Som tur var kom vi i kontakt med min sjukgymnast och tillsammans tränade vi upp knäna och idag kan jag sitta ner en hel film utan att knän hoppar ur led.
Men , det är något nytt som är sönder och läkaren vill förmodligen operera mig men jag vill inte. Jag har sagt till folk att jag t är vägrar operera knät. Jag ska träna upp det! För det är min allra största önskan just nu. Men jag är inte dum och även jag förstår att vi måste ju få ett resultat av träningen och mitt knä svarar inte så bra.
Jag försöker vara inställd på att läkaren säger att han vill operera så det inte blir en chock, precis som det blev när jag var i Uppsala med axeln. Men hur lätt är det att vara inställd på det när jag själv inte vill tro på det?

Gillar

Kommentarer