Jag vill vara frisk

Träningen var katastrof enligt mig. Högeraxel var överallt förutom i led. Knät var lite ostabilt, efter att det hoppade ur led igår. Jag blev både trött & irriterad över axeln. - med andra ord är jag inte nöjd med dagens träning. FAST det värsta var efter träningen. Jag skulle duscha efter träningen i bassängen. Axeln hoppade ur led flera gånger, men sen när jag borstade håret så fastnade den hårt. Det gjorde ruggigt ont & min träningskompis ringde vår sjukgymnast som kom in & fick dra rätt axeln. Här gjorde det ont & det kändes inte alls bra, för den hoppade ur led direkt efter. Några andra sjukgymnaster provade att tejpa & jag slängde bara iväg ett snabbt sms till mamma & pappa för att de inte skulle bli oroliga över att jag inte hört av mig. Jag skrev något i stil om att axeln var dålig, men att vi skulle tejpa den & att de INTE behövde komma. Jag skulle ju till skolan sen.

Efter en annorlunda & lite större variant av mitella & tejp ringde jag pappa ändå. Till min besvikelse blev det ingen skola & istället fick jag åka hem. Detta inlägget har tagit mig vääääldigt lång tid att skriva. Jag har kontakt med min läkare just nu. Om inte känslen i handen kommer tillbaka måste jag in till akuten. Vilket jag definitivt inte är intresserad av.. Håll tummarna.

Bloggningen kommer kanske bli lite lidande. I nuläget kan jag inte använda höger arm alls & måste göra allt med vänster & jag är ju dessutom vänsterhänt. Allt tar lite längre tid.
Iallafall, jag lever & det är huvudsaken. Livet stannar inte upp så det kan inte jag heller göra.

Gillar

Kommentarer