Jag tycker om er

Hej igen. Dagen närmar sig sitt sitt slut. Jag är nyduschad och har precis duschat med den där mindre roliga tvålen/ medlet. Jag avskyr det. Luktar sjukhus och kallt. Dessutom blir mitt hår kaos av det haha. Aldrig så lockigt som det är på operationsdagarna.. menmen!


Jag och mamma har haft en underbar dag här, trots allt. Jag tyckte det kändes lite jobbigt att vara utanför sjukhuset ikväll för jag var rädd att folk skulle tycka jag var för frisk för att opereras om jag ville ut och gå en runda. Men samtidigt så ville jag få tiden att gå och det blir inte bättre av att sitta och vänta i mitt rum på sjukhuset. Tvärtom. Min axel var ju ur led i stan också
Jaja, strunt samma. Nu ska jag snart lyxa till det och dricka vanlig varm choklad. Ingen nyttig variant utan en vanlig som de har här på sjukhuset. Lite lyx trots allt! Apropå lyx. Det gick att beställa glutenfri pasta på restaurangen. Jag blev sååå glad. Vet inte när jag sist beställde pasta på restaurang? 


Min säng är helt ren och ingenting får vara i den, förutom jag haha. Men bredvid mig har jag en nalle och brev från Vilma, foto och halsband från Emilia, bok med peppande citat från mormor och en önskesten från farmor. 

Jag vet inte om vi hörs mer innan operationen mina fina läsare. Om vi inte gör det så får ni ha en underbar torsdag och ni får gääärna hålla tummarna på att jag snart är uppe på fötterna igen. Ååh. Älskade blogg!! Nu måste tiden gå snabbt. 

Gillar

Kommentarer