Jag lever

Hej älskade bloggläsare. Detta inlägget pratar jag in via iPaden så vi får se hur detta går. Jag har fortfarande svårt för att skriva med vänster hand eftersom den tummen är väldigt stel men det blir bättre med tiden. Jag måste bara vänja mig .
Allt har gått jättebra. Inatt sover jag över 4 timmar i sträck vilket jag inte vet när jag senast gjorde. Vi lämnade sjukhuset sent igår kväll . Smärtorna var under kontroll och jag tror det hade blivit jobbigare att resa hem idag för jag kunde inte sova bra sjukhuset vilket inte gav mig någon rättvisa återhämtning.
Jag fick träffa min läkare igår och han var jättenöjd med operationen vilket gjorde mig både glad och trygg. Själva operationen tog över 90 minuter och axlen var trängre än den vänstra .
Denna gången är jag mer rädd och egentligen så vet jag inte varför men jag tror det är för att det är min högra axel och eftersom jag är högerhänt får absolut ingenting gå fel. Men enligt mig har jag världens bästa läkare och jag lita på honom och precis som alla säger så Är min axel opererad nu och den ska inte kunna hoppa urled med . På tal om urled så är alla mina kroppsdelar i led. Alla mina leder är på plats vilket känns overkligt men väldigt bra. Mitt högra knä hoppade ur led på flygplanet igår, idag har ingenting hoppat ur led.

Denna gången ska jag röra armbågen några gånger om dagen . Men absolut inte axeln. Just nu tycker jag det är väldigt jobbigt för jag är som sagt väldigt rädd. I alla fall det är samma operation som gjordes på vänster förra året . Jag har samma i rehabilitering framför mig och nu de första veckorna ska jag bara ta det lugnt och återhämta mig. Skolan får vänta till efter november lovet vilket känns tråkigt men min axel måste bli 100 %.

Vi var hemma någon gång efter midnatt. Pappa Emilia och Vilma tog emot oss på flygplatsen. Det känns underbart att vara hemma igen och i alla fall jag känner mig friskare hemMA än på sjukhuset.
Om en stund kommer Vilma hit , men innan dess ska jag försöka svara på några SMS . Ha en underbar lördagskväll så hörs mer imorgon

Gillar

Kommentarer