Jag försöker tänka positivt och tränar tummen, men något stoppar den från att utvecklas

Jag börjar misstänka att något har gått snett. Jag har tränat min tumme sex gånger varje dag i en vecka och jag kan knappt böja tummen.

Här böjer jag tummen så mycket jag bara kan. Och på bilden nedanför böjer Emilia min tumme, med hjälp av hennes fingrar. Absolut utan kraft!
Symptomerna påminner om innan operationen, när senan var av. Jag kan inte själv böja tummen, men med hjälp av någon annans fingrar kan tummen böjas men jag kan inte hålla kvar den böjd. Det gör inte ont, utan det känns bara fel. Men kan verkligen senan gått av i gipset? Och om senan är av, hur länge har den varit av? Jag vill inte tro att senan är av, men eftersom jag har tränat i över en vecka utan resultat börjar jag bli misstänksam. Imorgon ska vi ringa handkirurgen och prata med dem. Varför ger inte träningen något resultat?!  Jag har gjort detta många gånger innan, såhär ska det inte kännas. Förhoppningsvis är senan hel och det är något annat som man kan fixa med lättare åtgärder. Men vad skulle det kunna vara? 

Gillar

Kommentarer