Jag checkar ut för idag, men jag är tillbaka imorgon igen!,

Eftersom det var fint väder åkte vi in till parken. Egentligen är det bättre kvalité på bilderna, men bloggen ville inte riktigt som jag ville och bilderna försämrades. 
När vi hade hämtat Emilia åkte vi hem igen.Jag satte mig och vilade lite för jag hade ont i axeln,Emilia lekte med kusinerna och Bella gjorde krabelurer. 
Nu ikväll har jag pluggat och tränaMamma hämtadeNär mamma hade slutat jobba körde hon och hämtade oss. Jag bytte ut mina jeans till ett par träningsbyxor och min blus till en träningströja, sen gick jag och mamma ut på en promenad. Himlen var fylld med olika färger och den såg nästan magisk ut.Tyvärr så hade jag inte mobilen med mig. Jag hade bestämt mig för att låta den vara hemma lite, haha. Annars hade jag fotograferat himlen! Nu ikväll har jag tränat och pluggat tyska. Jag tränade bla. mina knän och det gick jättebra. Allt var på plats och jag kände mig pigg! Jag längtar tills dagen när jag får/kan träna mina axlar också. Det ska bli superkul!  Idag har min axel gjort ondare än vanligt och jag vet faktiskt inte varför jag har haft ont. Jag hade lite ont i morse, men sen släppte det. Det kom tillbaka vid 11-tiden och släppte lite senare, sen kom de tillbaka vid två/tre-tiden igen. Sen släppte det igen, men helt plötsligt nu ikväll så började det "isa" inuti axeln. Det kändes obehagligt och armen började bli kall. Vi drog rätt axeln och sen släppte det. Det kanske var någon nerv i kläm? Jaja, jag ska fråga min sjukgymnast imorgon! Nu ska jag sova. Godnatt på er!

Gillar

Kommentarer