Jag är inte redo än

Hej finisar. Typ tre dagar sedan senaste blogginlägget. Jag har faktiskt inte mått så bra de senaste dagarna. Egentligen inget speciellt mer än kombinationen av övertrött & många många tankar. Jag känner mig väldigt stressad just nu. Det är nästan bara tre veckor kvar i skolan. Lärarna har full förståelse, men jag vill ta igen allt jag missat på typ en dag och det funkar inte riktigt så. Jag är faktiskt inte särskilt taggad på sommarlovet just nu. Jag stormtrivs i skolan & efter att ha varit borta från 1 oktober till 1 mars tycker jag att jag nästan precis har börjat. Nu finns det säkert någon av er som tänker att jag visst har varit i skolan där emellan & ja, jag har varit där på enstaka lektioner & hälsat på bara för att komma ut ur huset, men jag har inte gått där regelbundet förrän från 1 mars. Jag är helt enkelt inte redo för ett sommarlov än.

Idag provade vi elektricitet på träningen. Axlarna reagerade otroligt bra på det. Det gick såå bra!! Och en annan sak som också är drömbra är att axeln hoppade bara ett fåtal gånger på hela träningen, fast två av dem var typ efter träningen när jag tog på min jacka och slängde upp väskan så det borde väl inte räknas? Jag är så glad. Helt ofattbart.
Ikväll har jag inte märkt någon större skillnad på axlarna. Jag trodde nästan att jag skulle vara extremt trött efter träningen, men nej. Axeln har fortsatt hoppa i eftermiddag, precis som vanligt men jag tycker nästan att den har hoppat lite mindre? Jag räknar fortfarande inte när axeln hoppar här hemma och därför har jag inga riktiga siffror att jämföra med, men jag tycker inte att jag har dragit rätt lika många gånger som jag brukar.


Nu ska jag snart stänga ihop naturboken & fortsätta mer på uppgiften imorgon. Jag ska hinna snacka lite med några kompisar, dricka upp mitt te & packa träningsväskan så den är färdigpackad imorgon , men sen ska jag sova! Jag har bestämt mig för att sova minst 8 timmar per natt, iallafall försöka! Kanske inte alla dagar i veckan, fredagar eller lördagar brukar det ju bli ett fåtal timmars sömn, men mitt mål är iallafall att sova lite fler timmar en av helgdagarna iallafall. Jag mår bättre när jag är utvilad & kroppen presterar bättre! Ha en UNDERBAR tisdagkväll. Jag mår bättre igen, så räkna med att bloggen kommer uppdateras som vanligt igen. Sov gott & tack för att ni finns kvar trots mina pauser. Ni är bäst !

Gillar

Kommentarer