Jag älskar sommarkvällar

Gröt gjord på rågflingor är INGET som jag rekommenderar. Det smakade som en kaka, vilket är väldigt konstigt för jag har rågflingor i både min granola och knäckebröden och de smakar inte alls i närheten av någon kaka... Jag kommer iallafall hålla mig till havregrynsgröten som är det absolut bästa jag vet.

Ikväll efter maten var jag rastlös och jag ville ut och cykla och min kompis var inte sen på att hänga med. Några minuter senare sågs vi. Cyklade runt och lyssnade på musik. Stack upp dit där vi brukar ses och satte oss ner och bara snackade.

jag och en kompis iväg och träffades och bara snackade. Därefter cyklade vi runt till himlen var helt mörk och kylan bet I fingrarna. Vi diskuterade och planerade sommarlovet. Så nära...

Nu borde jag faktiskt sova, men jag kan inte. Jag är trött, samtidigt som jag är fylld med energi. Igår natt vid halv två började jag städa mitt rum och likaså nu har jag fortsatt min städning tills mamma frågade om jag inte snart skulle sova. En stor förändring för mig för jag brukar ju vara trött redan vid nio haha.

Jaja! Imorgon är det skola igen och vi lämnar vecka 13 (oturs veckan), men jag tycker faktiskt inte att det har varit särskilt mycket otur denna veckan? Bortsett från akuten i torsdags... Nästa vecka är det träning, vila, skola, habilitering, sånglektion, klassresa, kirurgen och sen är det fredag vilket innebär PÅSKLOV!!!

Gillar

Kommentarer