It's Friday

Det är fredag. Jag var alldeles precis ute i min vår träningsjacka & vinkade hejdå till mamma & Emilia, utan att frysa ihjäl. Solen skiner & flaggan på innergården tyder inte på att det skulle vara någon mer storm på ingång.

Just nu sitter jag i soffan. Jag dricker kaffe & mumsar på den nya marabou-smaken. SJUKT god. Verkligen riktigt god. Jag älskar ju popcorn & choklad är ju inte heller fel, så det var verkligen en underbar kombo.

Det senaste dygnet har gått fort. Verkligen bara sprungit iväg. Emilia kom också hit imorse så hon har kört distans härifrån idag. Mamma har hjälpt mig att fixa i lägenheten. Otroligt tacksam för hjälpen & glad för att det snart äntligen är ordning här.

Mamma & Emilia sprang ner & köpte med pizza upp till lunch & så har vi bara myst. Gått runt i myskläder, ätit en & annan godisbit, en & annan kopp kaffe & så massa bubbelvatten. Verkligen en mysig fredags förmiddag.

Ikväll kommer två kompisar hit. Vi skulle ju ha träffats den där fredagen när kroppen inte riktigt ville som mig, så ikväll blir det äntligen av! Vi ska bara hänga, beställa hem nåt gott & umgås. Men innan dess ska jag plugga. Jag har prov & inlämningar nästa vecka. Jag längtar enormt tills om cirka en månad, för då slutar två av mina jobbigaste kurser. En av kurserna är religion. Jag trodde inte alls att den kursen skulle bli tuff, men så insåg att jag inte har läst religion sedan grundskolan. Inte ens på högstadiet läste jag det. & sen när jag dessutom insåg att distanskursen inte innebär någon undervisning i ämnet, utan bara egen inläsning - då kändes det rätt så tufft. På torsdag har jag första provet & jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är nervös. Men det blir hur bra som helst!

Ha världens finaste fredag fina läsare!!

Gillar

Kommentarer