I väntan på svar

Men hallååå! Hur har ni det i sommarvärmen?

I skrivande stund sitter jag faktiskt inne, fast på altanen. Både fönstret och dörren är öppna och värmen smyger sig in. Jag har ingen aning om dagens temperatur, men jag vet att det är varmt iallafall hehe!


Tyvärr är inte mitt knä alls bra idag. Det hoppar , är svullet och bara allmänt bråkigt. För två timmar sedan var smärtan hög och jag trodde att jag skulle spy, men tack och lov gjorde jag inte det haha. I vilket fall som helst så är smärtan mindre nu.
Tanken var att jag skulle till skolan och skriva prov, men det får bli imorgon istället.

Det är så himla svårt att hitta en balans med dagarna. Knät blir värre om jag fokuserar på något annat, typ som prov eller när jag äter. Samtidigt så kan jag ju inte bo på löpbandet eller i soffan. Och dessutom gör löpbandet knät värre ibland. Asså. Så himla drygt och förvirrande. Tänk så skönt det vore om någon annan hade bestämt för en gångs skull!

Igår överansträngde jag nog benet på tok för mycket. Att sitta på restaurang med flera rätter är ingenting för mig just nu. Och jag borde ha förstått det redan innan, men som vanligt är det lätt att vara efter klok. Inga längre restaurang besök på ett tag nu.

Förresten! Stockholm har fortfarande inte ringt mig (?!?!) så jag mejlade nyss. Den här väntan gör mig galen. Sommaren närmar sig med stormsteg och dagarna blir bara färre. Jag vill ha en plan. En planering. Ett bra knä! <3

Och här kommer två bilder från gårdagen. Jag beställda kycklingsallad - kändes somrigt och fräscht! Och sen den sista bilden, den bjuder jag på ;)

Gillar

Kommentarer