Huvudet säger en sak & hjärtat en annan

Ååå, ibland vill inte huvudet & hjärtat samma sak & idag fick jag tänka med huvudet istället för hjärtat. Det blir hel isolering här hemma - från&med för några timmar sedan. Inget besök av vänner, inget besök av familjen & inget jobb på onsdag. Det känns fruktansvärt tråkigt, samtidigt som jag försöker tänka att det kommer vara värt det när jag vaknar nästa vecka & axeln är på plats. Det handlar bara om några få dagar nu. Jag har ju väntat på operationen så otroligt länge & vill undvika att snubbla på målsnöret.

Så från & med imorgon blir det hel isolering här hemma! Eller ja, jag ska faktiskt träna på onsdag. Med munskydd, avstånd osv. Kroppen behöver verkligen det. Jag har försökt utöka promenaderna, hemmaträningen & jag tänker mer på kosten nu. Allt för att få så bra förutsättningar som möjligt efteråt. & mina ben behöver träningen in i det sista. Det vet jag.

Ville egentligen bara kika in & säga hej & önska er en fortsatt fin kväll. Jag har inte så mycket mer på hjärtat idag, tillbaka imorgon igen!

Gillar