Hemåt igen

Hej världen! Torsdag den 29 november & idag fyller farmor år!!! Grattis världens bästa farmor.

Idag har planeringen strulat till sig helt för mig så det blir ingen skola. Jag låg en dag fel i tid. Jag trodde jag hade träning imorgonbitti, men det var ju idag. Som tur var kom jag på det igår.

Dagens träning gick bra. Knät hoppade lite mer på någon övning, men då slutade vi. Axeln var varken sämre eller bättre. Den låg bara helt enkelt ur led med krampande muskler.
Nu sitter jag på bussen. Och ni som följt bloggen ett tag vet att jag inte gillar att åka buss såhär. Jag har egentligen inga problem med att åka buss, men när kroppen är såhär gillar jag inte det. Det är alltid på bussen det händer saker. Busschafförerna kör ofta innan man satt sig ner och har man otur svänger eller tvärstannar bussen och knät som inte är stabilt flyttar gärna på sig då. Högerskulderblad flyger ut när jag rycker tag i något utan förberedelse. Vänsteraxeln ligger ur led som vanligt, men om det blir något tryck eller någon hastigrörelse så hoppar den djupare och längre ner. Menmen, det är bara ren otur att bussturer fört med sig lite otur för min del. Jag har ju åkt buss väldigt många gånger utan skador också. 

Gillar

Kommentarer