Hello sunshine

Idag när jag kom ut från lägenheten hörde jag fågelkvitter. Hur länge sedan var inte det? Så himla mysigt att lyssna till!! Igår vaknade vi dessutom av solens strålar som strålade in genom fönstret. Det är verkligen vårkänsla deluxe på det.

Dock så skulle jag uppåt i Skåne & träna & jobba, där var vädret långt ifrån lika bra. Helt plötsligt kom det en sjuk dimma & en grå himmel. Jag hade med mig gympaskor & tunnare vårkläder för jag hade tänkt promenera på en riktig vår-promenad tillsammans med Emilia, mellan plugget. Efter lunch ändrades dock vädret! & lagom till min sista lektion slutade åkte jag & Emilia & köpte vars en chokladboll & så tog vi fram solstolarna & filtarna.

& sen väntade det jobb i smoothiebaren!! SOM jag trivs. Det är så himla kul där. Jag ska bli bättre på att ta bilder. Jag lovar.

Efter jobbet bar det hemåt igen. D hade fixat middag, som vi åt & sen var det typ läggdags. D hade träning samtidigt som jag jobbade, så jag passade på att köra inom familjen & snacka lite med mamma & pappa också! Så det blev lite senare idag, men det var det värt. Jag vet själv hur det är när familjemedlemmar flyttar & en timme hit & dit har man tid för, sen kan jag ju inte ta förgivet att de saknar mig haha, men jag saknar dem iallafall!

Nu ska jag slänga på mig en jacka & sen ska jag till D's jobb & luncha med honom, innan jag fortsätter med plugget!

Gillar

Kommentarer