Helg

Gårkvällen och eftermiddagen var väldigt bra. Det var otroligt kul att träffa min gamla klasskompis trots att vi inte hann träffas så länge. Vid 18-tiden tränade jag ännu en gång, men det blev för mycket i mitt huvud och jag behövde komma ut. Tio minuter senare mötte min bästa vän upp mig och vi gick en runda. Jag fick mer energi och när jag kom tillbaka var jag mindre stressad. Jag åt middag med mamma och pappa och sen hade jag en tanke om att läsa lite engelska, men vid 21-tiden sov jag nästan. Fast sen ringde min telefon och det slutade med att jag pratade i telefon till 23, haha. Men det gör ju ingenting eftersom det är lördag idag!

Jag hade bestämt mig för en lugn förmiddag eftersom min kusin och kompis kommer ikväll, men den idëen sprack 10-tiden när en kompis smsade och undrade om jag kunde ses på en lunch i stan. Så det blev en runda på stan. Jag glömde att fota lunchen, men jag kan hälsa er att ni missade ingenting. Förmodligen den vidrigaste salladen jag någonsin ätit och inget jag kommer gå tillbaka till.

Nu ska jag fixa mitt rum lite snabbt innan Rasmus ( min kusin) kommer hit. Han ska sova här inatt för det är kusin träff på pappas sida. Min kompis kommer hit någon gång innan 17 och där emellan ska vi möta upp två andra och sen ska vi gå hem till oss och käka tacos. Myslördag.

Gillar

Kommentarer