Hejdå

Jag tog en selfie i spegeln. Försökte att inte tänka så mycket för att dagens träning skulle gå så bra som möjligt. Dessvärre så tycker jag inte att det hjälpte. Axeln krånglade & hemövningarna kändes inte helt hundra, eftersom den hoppar flera gånger innan övningen fungerar som den ska.

& det var med en klump i halsen som jag stod utanför & väntade på bussen. Smsade mamma & pappa att jag inte ville prata just nu, men att jag mår bra fast jag tycker det är jobbigt.
En kompis var i stan & väntade så hon hängde med & köpte lite lunch som jag skulle ha med på tåget & så gick väntan snabbare.

Tågresan gick däremot INTE snabbt. Det tog nästan två timmar. & jag har ju nyligen bytt till iPhone från Samsung & upptäckte att man inte kan ladda samtidigt som man lyssnar på musik.. Ingen fördel då min mobil hade väldigt lite batteri. Jaja, tillslut så rullade tåget in i Malmö & utanför stod Viktor & tog min väska.

Jag provade klänningarna som väntade, men verkligen inte min smak. Big no. Väldigt tråkigt , men samtidigt så ska det ju kännas rätt. Jag får åka ner nästa vecka igen & prova mer när jag inte har tränat axeln precis innan.

Mysstund med Vera efter maten. Det är så himla kul för hon blir mer & mer ”med” för varje gång. Så sjukt social & nära till skratt. Nu kan hon typ halvsitta i knät, som ni ser på bilden. Finaste ungen. <3

Vera somnade, men jag, Viktor & Jenniefer satt kvar uppe. Solen gick ned, vi snackade & spelade lite gitarr & bara va. Det var verkligen en helt underbar kväll, som gick väldigt fort.


Tror jag somnade vid ett & sen vaknade jag vid halv sju. Jag hämtade Vera som också var vaken & så hade vi mysstund medans Viktor fixade i köket.

& nu sitter jag på tåget. Det är faktiskt väldigt mycket folk. Jag hade tur som hittade en ledig plats.

Mamma & Emilia håller på att fixa en brunch där hemma. Amez med barnen kommer över & så ska vi fira lite försenade födelsedagar & bara va. Det var ett tag sedan vi sågs för jag var sjuk sist så nu är saknaden stor. <3

Gillar

Kommentarer