Hej livet!

Tjoho! Nu rullar ÄNTLIGEN bussen igen. Det är verkligen kaos med kollektivtrafiken här i Skåne idag. Alla tåg är inställda, proppfulla bussar & trafikolyckor som gör att bussarna tar hundra år. Pappa var snäll & körde mig till centralen, vilket var tur för bussen var fullsatt redan där & folk hade köat länge. Men jag kom tack & lov på.
Och nu närmar jag mig äntligen Malmö. Emilia & hennes kompis tog den tidigare bussen & håller mig uppdaterad om hur vägen ser ut med köer & olyckor.

Jag hade faktiskt med mig plugg, men det är så fullt att jag bara kan drömma om att få plats med det här. Det får bli mer plugg imorgon påväg hem & sen lördag.

Regnet hänger i luften. Himlen är alldeles grå & det ser nästan dimmigt ut. Jag är sen på grund av bussen & jag är vrålhungrig. Men jag känner mig ändå glad. Kompisar har fått tiden att gå extra fort genom att vara sociala & jag är så otroligt glad för att jag har dem. & sen ska jag snart träffa någon som jag längtar efter. Jag vet inte riktigt, men livet känns bra. & jag gillar den känslan.

Gillar

Kommentarer