Håll ut

Har ni någon gång varit i en situation där ni vill något samtidigt som ni inte vill? Så är det just nu. Igår efter nationellaprovet försvann jag iväg en stund. Jag fick alternativen på papper & ytterligare ett nytt möte bokat på måndag 13.00. Det är jag själv som har dragit igång detta, men ändå är det med tårar i ögonen som jag tackar ja. Jag vill detta. Jag borde detta. Det känns både bäst & rätt. Men varför tar det då så mycket energi nu innan?

Precis som jag sa till pappa ikväll, de två senaste åren har 1-5 maj varit bland de jobbigaste perioderna i mitt liv. Mina tummar blev stelopererade den 4 maj 2015 & 3 maj 2016 opererades ju vänsteraxeln. Ikväll sa jag till pappa att första gången på två år är det inte så jobbigt, men precis som han sa så är det nästan på något sätt ännu jobbigare just nu.
Jag har ett stort beslut att ta. Jag vet att jag kommer göra människor i min omgivning besvikna & ledsna, samtidigt som andra kommer bli stolta. Jag har tagit mitt beslut & det känns att skriva det, samtidigt som det känns bra.
Jag kan inte berätta för er nu. Eller rättaresagt så vill jag vänta lite till. Nästa möte är på måndag & då vet jag förhoppningsvis allt. Så länge kan ni väl hålla tummarna för mig & att allt kommer gå bra. För det behöver jag & för en gång skull har det inget med hästarna att göra.

Gillar

Kommentarer