Gymmet, omelett & skola

Godkväll bloggen! Har ni haft en bra dag? Eller ni har kanske redan sommarlov?

Jag har ca sex skoldagar kvar. Denna veckan & nästan hela nästa vecka. Det är helt galet. Sommarlov - redan?! Vi har en sista inlämningsuppgiften tills fredag & ett muntligt nationellt prov i tyska imorgon.. Inlämningsuppgiften har jag koll på. Dessvärre med tyskan. Fy, jag är otroligt nervös! Det kan gå hur som helst. Men ni kan väl hålla tummarna? Det ska bli så skönt när det är över. Verkligen jätteskönt.

Hur som helst! Direkt efter skolan drog jag bort till gymmet. Körde ett styrkepass med både benen & armarna så gott jag kunde. Jag blir så glad när jag har varit på gymmet för jag känner att jag gör mitt bästa & allt jag kan för den älskade axeln. Jag varken vill eller tror på att den ska opereras, men om den nu gör det så vet jag att jag har gjort mitt bästa & allt jag kan. Ellerhur?

Direkt efter träningen fick jag ett sms av Vilma som undrade om jag kom inom på mellis. Så mysigt & en stund senare hade vi gjort omelett. Såå gott! Jag minns inte när jag sist åt det? Superlätt att göra dessutom. 2 ägg & 2 matskedar mjölk + lite salt & peppar - FÄRDIG.


Nu ska jag sätta mig & föra över alla bilder på datorn. Mobilen har ungefär 0 minne. Igår varnade den om att jag inte kan ta emot sms.. Typiskt mig att fylla mobilen så fort, haha.
Vi hörs mer imorgon. Ha det bra så länge

Gillar

Kommentarer