Grattis mormor

Godmorgon. Har ni sovit gott?
För en gångs skull verkar vädret vara bra. Igår morse var allt blött, men det var ju inte särskilt konstigt med tanke på hur mycket det regnade i söndags!
Igår var allt väldigt stressigt. Först var vi ute och gick några kilometer, dels för att knäna mår bäst då och sen behöver jag göra av med energi. Sen åkte jag till skolan och var med på halva första lektionen för sen hade jag sjukgymnastik. Sjukgymnastiken gick magiskt bra. Just nu är vi inne i en bra period. Det mesta går bra, det är mest höger skulderblad som bråkar med oss. Och sen mitt vänster knä, men vi ska ju snart till Stockholm och undersöka det.
Direkt efter träningen gick jag tillbaka till skolan, men jag stannade till kiosken och köpte en drickyoghurt och en fralla. Min klass hade redan ätit lunch.
Sen var jag med på resten av dagens lektioner och någon gång efter 17.00 klev jag innanför dörren där hemma. Jag, mamma och Emilia åkte direkt hem till mormor för att fira henne som fyllde år. Hon bjöd på en väldigt god daim tårta.


När vi var hemma från mormor igen öppnade jag min tyskabok och började plugga. Något som egentligen hade tagit max 30 minuter tog mer än en timme att göra. Jag vill prestera högt och blev rädd för att mitt arbete inte skulle duga så jag gjorde det svårare och tillslut undrade jag nästan vad det var för uppgift...
22.30 sa jag godnatt och sen somnade jag någon gång efter 23.00.
Men det hände något väldigt tråkigt igårkväll. Mitt vänster knä hoppade ur led.. :( Men jag antar att jag får räkna med att det gör det någon gång då och då!
Nu ska jag till skolan. Först på schemat är tyska. Hoppas att min uppgift duger bra!

Gillar

Kommentarer