GOOOD JUL

Igår ringde klockan strax innan 8. Det fanns ingen tid till snooze, utan det sista skulle fixas, ett paket skulle hämtas & sen skulle bilen rulla iväg. Jag & svärmor skulle julbaka & sen efter jobbet kom D också. Otroligt mysig dag med julstämning på max. Vi bakade allt möjligt från lussebullar med smör & vaniljkräm, till apelsin & chokladknäck, till biscotti (tror jag det hette?), pepparkakor & tryffel. MUMS.

Vi gjorde klart tryfflarna imorse, önskade god jul & sen åkte jag till träningen.

Idag nyper jag mig typ i armen. Axeln smäller tyvärr mer än vanligt så den är inte jätterolig just nu, men allt känns så sjukt bra. Det känns ändå som att axeln kommer klara sig, utan knivar & sövning. Jag tror verkligen stenhårt på axeln. Oavsett vad som än händer så kommer jag iallafall alltid se tillbaka på träningen som något väldigt bra. Jag stormtrivs med träningen. Verkligen stormtrivs. Jag tänker inte på att det är "sjuk"-gymnastik. Hur konstigt det än låter så påminner det om när jag var yngre & hade träningar. Mycket är tack vare min sjukgymnast. Alltid en massa positiv energi & bra peppning.

Nog om träningen! Idag har vi varit ute på den traditionella julpicknicken. Klockrent nu i dessa tider när man dessutom rekommenderas att umgås utomhus & hålla avstånd. Imorgon väntar julafton. Jag kommer inte vara aktiv här imorgon. Jag checkar ut nu & så hörs vi mer efter jul. Men GOD JUL på er!!!

Gillar

Kommentarer