Godnatt mina finaste

Jag började på ett inlägg om kvällen och om mina tankar inför morgondagen, men det inlägget handlade mer om min resa med mina knän och det finns så mycket att skriva att jag inte kommer hinna skriva allt nu. 

Klockan närmar sig tio och jag kommer när som helst bli dödstrött.  Imorgon går jag in på Sophiahemmet igen och denna gången går jag själv utan hjälp. Förra gången kunde jag inte stå utan knäskydd och idag kan jag gå utan. Nästan så att jag ryser. Jag är så otroligt stolt över hur bra knät är nu. Veckan i Italien gjorde underverk och det var hårdträning.  När jag kom tillbaka till Sverige hjälpte min sjukgymnast mig och nu har vi tränat upp knät ordenligt. Än en gång vet jag inte vad jag skulle ha gjort utan min sjukgymnast. 

Iallafall, vi ska vara på sjukhuset ganska så tidigt , men innan dess ska vi hinna med hotellfrukost - som är bland det bästa jag vet haha.


Vi har haft en superbra kväll.  Hotellet hade väldigt god mat och vi alla är nöjda. Vi hade tänkt att besöka julmarknaden nu ikväll också, men tydligen stängde den redan 18.00.

Jag åt en räkmacka till varmrätt. Supergott, fast jag upptäckte att bilderna inte var de bästa. Jag måste bli bättre och noggrannare på att ta bilder, ellerhur?

Nu börjar jag bli riktigt trött. Lika bra att sova så jag orkar med morgondagen.  Sov gott! 

Gillar

Kommentarer