Godmorgon

Nu är jag på riktigt äckligt trött på att vara sjuk. I torsdags var aptiten noll, tog mig ut i köket och blev sittandes på golvet. Sådär äckligt illamående och borta att jag inte kände igen mig själv. Jag kände mig alldeles nyopererad haha.

Idag vaknade jag med huvudvärk från hell, men annars pigg. Fick i mig en halv portion gröt till frulle & snart ska vi äta lunch. Jag har precis duschat i hopp om att duschen skulle pigga upp mig. Egentligen skulle jag ha åkt in till stan både i torsdags, igår och idag men det blir inget. Jag vilar upp mig istället så jag kan åka till både stallet och skolan på måndag.
Istället ska jag bara "mysa" - Vilket jag egentligen är väldigt trött på, men ikväll blir det roligare mys. Vi ska beställa hem mat och sen kommer Vilma hit på mellomys. Äntligen lite bästistid så vi kan snacka ihop om de senaste dagarna. Vi har inte träffats på fyra dagar! Dock så har det inte hänt särskilt mycket i mitt liv, mer än att jag snart har tittat klart på Game of Thrones haha!

Gillar

Kommentarer