Fy vilka dygn

Vi kan börja med att läsa rubriken som nog säger en del. Jag har låtit bloggen vara. Lördagen var katastrof, men slutade lite bättre tillslut. Söndagen var mer en pluggdag & träning, sen handlade det mycket om att förbereda inför den kommande veckan. Gårdagen bestod av plugg, habiliteringen & ännu mer plugg & tillslut blev det tokigt stressigt. Ett långt samtal med mamma & pappa & jag somnade tillslut. Igårkväll hade jag 6 prov & tre förhör framför mig denna veckan & idag skulle vara den värsta dagen. Jag hade först två förhör i tyska, sen direkt efter hade vi matteprov. Efter matteprovet var det lunch & därefter gjorde jag de gamla kemiprovet. Fyfyfy. Igårkväll rann tårarna & hjärtat slog hårt. Ikväll är jag mycket lugnare.
Jag & en kompis lyxade till det med Ben & Jerry i eftermiddags & nu ikväll har vi dansat & lyssnat på musik tillsammans med Emilia. Imorgon har vi nationellaprov i Svenska, sen väntas en lång lunch innan vi har ekonomi. Där efter slutar dagen & jag ska bort till sjukhuset för ytterligare en undersökning med magen. Denna undersökningen vill jag verkligen inte gå på, men jag har inget val. Magen måste bli bra. <3 Iallafall, nu när kemiprovet är över hoppas jag kunna lägga ner mer tid här igen. Vi har några roliga dagar framför oss & proven som väntas känns någorlunda okej, förutom engelskaprovet på torsdag, menmen! På fredag ska jag iväg med några kompisar & sen ska en kompis sova här. Vi ska göra mysfrukost på lördag & bara mysa. På söndag är det valborg & då ska jag träffa några kompisar igen & sen blir det ytterligare en övernattning. Jag tror denna helgen kommer i perfekt timing efter denna veckan.
Morgondagens nationellaprov känns okej. Det är läsförståelse i Svenska. Än så länge är jag inte särskilt nervös, men det kommer nog. I vilket fall som helst ska jag bara försöka ta det lugnt. Allt löser sig tillslut. <3 Tack för ni finns kvar världens finaste & bästa läsare & förlåt mig än en gång. <3

Gillar

Kommentarer