Full rulle

Helgen har gått i ett svep. Vi blev hämtade i fredagsnatt & sen somnade jag nog vid fyra. Sov lite till & från till 10.05 när larmet ringde. Jag har alltid larm på helger också.
Emilia & jag åkte in till stan. Strosade runt & så lunchade vi. Idag lunchade vi på ett ställe som vi så gott som alltid lunchade på när vi var små & åkte in till stan själv på fredag eftermiddagar eller lördagsförmiddagar. Så himla mysigt. Maten där är kanske inte min favorit, men det är något mysigt med stället.

Igårkväll hade jag svårt för att bestämma mig vad jag skulle göra. Några skulle ut, någon ville bara ses på myskväll & sen lockade någon annan med stranden. Det blev en hemmakväll tillslut. & fast jag bestämde det själv så var jag rastlös fram till halv tio innan jag smsade nej till sista kompisen. Tror egentligen att detta var det smartaste av alla alternativ. Jag var tvungen att vara utvilad igår & inför nästa vecka.
Iallafall så blev det en väldigt mysig morsdag. Farmor & mormor kom hit på brunch. Så himla mysigt!
När alla hade åkt gick vi ut på en promenad & framåt kvällen bokades det spontant ett bord på vår favoritrestaurang.

Jag har fruktansvärt mycket just nu. Situationen påminner mig om sista veckan i nian. Finns ingen ro i min kropp & jag vaknar flera gånger om natten av att jag tror att jag har missat något prov. & sen kommer det ju ske en förändring i min vardag snart. Något som inte rör skolan, utan mer axeln. Kroppen. Jag vet inte så mycket om det & det känns stressande... menmen, snart vet jag nog mer. Hoppas jag.


Just nu sitter jag i väntrummet hos tandläkaren. Tiden har blivit uppskjuten på tok för många gånger så idag har kag inget val. Därefter blir det skola direkt. Idag väntas det två dubbellektioner , men sen slutar vi. Jag ska möta upp en kompis & ses för en lunch. Välbehövligt med en paus mitt i allt stressande.

Gillar

Kommentarer