Frukost & elektricitet

Godmorgon onsdag & godmorgon fina läsare. Just nu sitter jag i soffan & har precis käkat lite frulle. Vi har sovmorgon idag igen. Det blir lite så nu innan sommarlovet. NP i flera ämnen, olika dagar. Imorgon är det NP i matte hela dagen, så jag har egentligen ingen skola eftersom jag redan har betyg i matte 2c. Däremot ska jag ändå dit. Jag ska jobba ikapp med lite av det jag missat & göra två andra prov i engelska & tyska.

Jag har fortfarande inte särskilt ont i axlarna. Eventuellt lite träningsvärk i vänster skulderblad. Jag har träning i eftermiddag igen & jag tror vi ska fortsätta med elektriciteten. Jag hoppas det iallafall! Det var så himla coolt att känna hur båda axlarna jobbade samtidigt, utan att krångla med mig. Högerskulderblad är väldigt annorlunda i sina rörelser, men till & med det jobbade på bra.


Förra veckan hade jag en riktigt saknar-vecka. Jag saknade Spirit & Caramelle något sjukt, tillslut smsade jag deras ägare bara för att kolla så allt var bra. Just nu är det mycket med skolan, men jag ska försöka åka dit så fort jag bara kan. Finaste finaste.

Trots sovmorgon så måste jag ändå börja fixa mig. Måste vara klar om cirka en timme. Ha en fin onsdag!​

Gillar

Kommentarer