Framsteg!

Gårdagens träning gick bra. Det kändes verkligen jättebra. Bröstmuskeln har en viss förmåga att spänna sig i slutet av träningen, vilket inte är superbra. Fördelen är att den brukar lugna sig efter en stund! Men igår tycker jag inte att den blev riktigt fullt så spänd som den kan bli av träning - riktigt skönt! Eftersom jag hade tränat benen kvällen innan och lite på dagen, så blev det extra fokus på axeln. Det går framåt och jag har nedräkning. Vi pratar mycket om framtiden. Det är jag som undrar hela tiden. Vilken operation? Finns det någon chans att lyckas undgå en operation? Hur blir det med träningen de första veckorna efter operationen? Om drygt två veckor ska jag iväg på ett läkarbesök till läkaren här i staden.. Därefter kommer vi göra en plan med min läkare i Jönköping. En framtidsplan.Och såklart avslutades träningen med en smoothie - det bästa med att träna på onsdagar!!

Efter träningen väntade några lektioner och sen en massa plugg. Hela systemet låg ju nere igår så det är minst sagt fullrulle just nu.. Jag åkte inom D's jobb framåt eftermiddagen, åt en sen lunch och pluggade där tills han hade slutat. Sen blev det plugg fram till halv tio, innan vi tog myskväll med middag.

Imorse tog jag däremot sovmorgon! Jag sov till cirka halv nio och kroppen känns bra idag. Jag har träningsvärk i axeln, vilket jag gillar! Träningsvärk är en drömvärk, jämfört med vanligt "ont". Det känns bra psykiskt också - att jag verkligen har tränat den. Iallafall, jag har inte tid till att blogga mer just nu. Jag har på tok för många inlämningar och lektioner idag, så jag får komma tillbaka ikväll eller imorgon. Ha en underbart fin dag så länge!!

Gillar

Kommentarer