Flera gånger runt jorden

Idag förstod jag vilken resa jag har framför mig. "Lång rehabilitering och ingen belastning" har inte väckt några större tankar inom mig. Jag har inte förstått innebörden.. Jag har tänkt att jag måste ta det lugnt i någon vecka, men sen kämpar jag på och i juli månad kan jag åka till utomlands med min bästa vän som planerat.

Tydligen är det inte alls så och alla förutom jag har fattat det haha. Många av mina sommarplaner får eventuell strykas och det blir ingen resa. Jag vet att några veckors lugn inte kommer förstöra något, men just nu känns det som om knät kommer förstöra mitt sommarlov. Samtidigt så kommer knät förstöra ännu mer om det inte blir operation nu innan sommaren. Om det inte blir operation kommer jag gå med ett dåligt knä hela sommaren och börja sommaren med väldigt hög frånvaro.

Jag vill operera knät nu. Jag vill verkligen det. Jag vill få ett brev hem, helst igår och få min operationstid. Den här väntan gör mig tokig. Det är nästan som om jag blir stressad av att inte veta. Och det blir jag ju. Jag släpper inte mobilen en enda sekund , checkar mejlen flera gånger i timmen och tittar i postlådan morgon, middag, eftermiddag och kväll. Det ska bli SÅ skönt den dagen jag står här ute på altanen med brevet i handen. Och jag hoppas inte att den dagen är långt bort.

Just nu känns det klart lite jobbigare eftersom jag precis förstått innebörden med operationen och därför känns det lite extra jobbigt att behöva opereras.. Så trots att jag går lite i motvind inombords så vet jag att det kommer bli bra. Bara vi får hjälp snart <3


Gillar

Kommentarer