Fika & träning gånger tre

Hejhej! Väckarklockan ringde tidigt & vid åtta var jag på träningen. Nyp mig i armen vad bra träningen gick!! Axeln var M A G I S K. Den hoppade inte alls mycket, men fick ett litet flipp under ryggresningarna men wooow vad bra den var annars. Vi tränade hela kroppen. Den nya sjukgymnasten är extremt noga, vilket är sjukt jobbigt men resultatet blir väldigt bra. Det finns risk att jag vaknar med träningsvärk imorgon & det hade faktiskt känts underbart bra. För mig är träningsvärk en bekräftelse på att rätt muskler jobbar rätt.

Lite senare skulle jag till stan & fika med en kompis. Nellie skulle till tandläkaren en stund innan, så jag åkte in lite tidigare för att säga hej & välkommen hem igen. Hon har varit iväg en vecka!! & självklart var hon saknad.

Iallafall, fikan var bra & vi strosade runt i stan. & sen drog jag mig hemåt till plugget igen. & så gick jag en mil medans jag pratade ikapp i telefon med kompisar, varvat med Spotify. & sen cyklade jag med pappa när han skulle springa. Jag njuter verkligen av att kunna cykla igen. Herregud vad jag har saknat det! En omedveten saknad.

Gillar

Kommentarer