F R E D A G

Regnet öser bokstavligen, men det gör ingenting. Hösten kom verkligen direkt när skolan började och dessa 30+ dagar känns typ som historia nu.
Skolveckan är slut,  men pluggandet är långt ifrån slut. Jag ska hem och plugga teori i mängder. Precis som igår. Igår kväll pluggade jag till åtta och sen hade jag annat planerat. Kvällens planer är ändrade och jag känner att jag måste lägga ner så gott som all min tid på att plugga så jag kan åka iväg på morgondagens planer istället.

Min kropp är för tillfället ändå någorlunda i balans, tycker jag. Knät är magiskt, visserligen är det fortfarande svullet och det gör ont någon gång om dagen, men det är inte ur led. Och jag kan träna!

Högeraxel fungerar också utmärkt utan några större konstigheter. Ett skulderblad som gärna vingar lite, menmen sånt är livet. Dessvärre så är jag inte lika bra kompis med vänsteraxeln. Den är fortfarande speciell. Skulderbladet gillar att flytta på sig och det smäller gärna inne i axeln. Och glider till. Sånt som jag hatar när den gör. Men det är mest på träningen, annars är axeln bra. Inga problem i vardagen eller något.

Nu fick ni en liten uppdatering om kroppen också! Jag kommer nog låta bloggen vara imorgon då jag ska plugga och sen ska jag sova över hos en kompis. Men ni förstår! Vi hörs ju på söndag igen. Trevlig helg finisar!

Gillar

Kommentarer