F A S T

Jag åkte hemifrån 7.45 och jag var hemma 13.45 igen. Vid 10-tiden var axeln väldigt jobbig. Jag är ju emot smärtstillande och dem enda gångerna jag tar är när sjukhuset ger mig en i handen tillsammans med ett glas vatten, eller när jag verkligen verkligen måste. Så jag hade inte med någon tablett i väskan och axeln gjorde fruktansvärt ont. Jag satt kvar hela lektionen ut och jag hade ett prov senare som jag verkligen ville göra. Så jag lunchade som bestämt och sen gick jag en runda på stan i hopp om att kroppen skulle bli bättre, men det gick inget vidare. Mamma fick hämta mig vid halv två och då var jag helt slut.

Axeln lugnade sig framåt kvällen , men jag var rastlös. Just nu måste jag ta det lite lugnare, något som jag är katastrof dålig på. Jag vill träna och göra av med alla överskotts energi. Jaja, kvällen gick och natten också. Natten kändes som en evighet. Musklerna runt axeln krampade och drog den mer ur led. Tack och lov lät jag resten av huset sova och tillslut sov jag igenom det.

Axeln har fortsatt att krampa hela morgonen. Mamma och pappa har turats om att fixa axeln och jag har försökt, men jag kan inte. Och det är nog det värsta just nu, jag kan inte dra rätt den själv när muskeln låser sig.

Jag har pratat med Jönköping. Lite halvt irriterad , men samtidigt så försöker dem. Förhoppningsvis blir jag uppringd inom en kort stund och kanske blir det en tur till Jönköping, kanske inte. Min nästa lektion börjar om en timme och jag vill verkligen dit. Träffa klassen, lämna huset och bara "glömma" kroppen lite. Men vi får se.Gillar

Kommentarer