En vårdag

Hej på er!  Har ni det bra?  Idag har solen strålat och det har varit varmare än vanligt. Det har verkligen känts som om våren är här. Idag var jag på pappas jobb fram till strax innan två. Det var faktiskt roligare idag. Jag såg (enligt mig) världens finaste hund och nu tror ni säkert att pappa jobbar med djur, men det gör han inte haha!Strax efter två körde pappa mig till stan. Philippa hade slutat skolan så hon kunde ta över min axel. Det är SÅ bra och roligt med kompisar som vågar dra rätt min axel - allt blir så mycket lättare. Jag och Philippa köpte vars en glass och sen promenerade vi till sjukhuset.
Idag gick sjukgymnastiken bättre. Vi fick liiite kontakt med en muskel som vi inte fått kontakt med tidigare, men det är MYCKET kvar och bara för att vi fick kontakt med muskeln idag så betyder det inte att vi får kontakt med den nästa gång, men det hoppas vi! Jag har sagt det innan och nu säger jag det igen - min sjukgymnast är bäst! Vi kommer fixa min axel på ett eller annat sätt, men steloperation får vara vår sista utväg .Efter sjukgymnastiken tog jag och Philippa bussen hem, sedan gick vi en bra runda. Ni vet ju hur mycket jag gillar att ut och gå och därför kunde jag inte låta bli att fråga Philippa om hon också ville ut och gå haha. Som tur var ville hon också ut och gå! Det har varit en bra dag, men nu är jag trött. Jag ska stänga av mobilen och sen ska jag sova. 
Älskade Mollis (vår katt)  sover i min säng och jag är extra glad över att jag inte är inlagd på något sjukhus. Mollis sover hos mig nästan varje natt och därför känns det extra konstigt när jag sover på sjukhuset.  Nu håller jag tummarna på att det dröjer ett tag innan jag blir inlagd nästa gång. <3

Gillar

Kommentarer