En väldigt mysig kväll

Jag, familjen och en del av släkten på pappas sida är inne i stan. Vi har ätit god mat och kusinerna har åkt karuseller. 
Jag beställde samma räkmacka som tidigare. Jag älskar verkligen den! 
Emilia beställde in en annorlunda maträtt. Höngmörad ryggbiff macka typ! Och till den serverades det klyftpotatis och aioli. Även hennes mat var otroligt god.
Kusinerna beställde köttbullar, pommes och bearnaisesås. Köttbullarna smakade hemmagjorda och jag gillade det, men jag föredrar någon av "mackorna".
Tivolit då? Det var bra. Jag upptäckte precis att jag inte hade tagit särskilt många bilder därifrån med min mobil, men jag tror att mamma har bilder på hennes mobil! Iallafall så var det bra. Kusinerna och Emilia åkte karuseller och vi andra tittade på, vinkade och hejade. Jag älskar ju att åka karuseller, men idag blev jag lite rädd om min axel så jag satte mig inte ens i barnkarusellerna. Jag vet ju inte hur kroppen reagerar och det är inte värt att få ont i helgen för att jag åker en karusell. Dessutom får jag bara åka barnkarusellerna. Min axel får inte utsättas för något tryck än. 
Nu håller jag på att fundera. Resten av kvällen är oplanerad, men jag är pigg! 

Gillar

Kommentarer