En väldigt bra torsdag

Godmorgon! Himlen är grå. Det blåser & det ser kallt ut, men det känns ändå okej med detta väder. Jag ska snart in på träning. Pappa lämnar av mig på väg till jobbet. & sen efter träningen ska jag till skolan. Två lektioner & sen så är det helg.

Gårdagen var så himla mysig. Vi hade först NP i tyska, vilket inte var särskilt kul.. Fruktansvärt svårt, men jag gjorde mitt bästa iallafall. Sen var det en lektion till & 10.50 slutade vi för dagen. En klasskompis, jag & Nellie gick & lunchade i matsalen & sen gick vi lite på stan. Tänk att Nellie tar studenten om mindre än en månad. Min fina fina bästa vän. Helt ofattbart.


Nellie behövde åka hem, men vi andra drog iväg en runda. Först var vi på någon invigning i en mataffär här i närheten. men sen åkte vi till stranden. Såå somrigt.


Påväg hem ringde Emilia & frågade om vi ville med dem en runda på stan & fika. Vi vände & sen spenderade vi några timmar med dem i stan.


Avslutningsvis gick jag en promenad. Ringde några samtal & så lyssnade jag på musik. Väl där hemma igen skrev jag ihop det sista på en tyskauppgift som skulle skickas in 00 & sen var det bara till att skicka in den. Nu taggar vi fredag & sen helg. Trevlig fredag!Gillar

Kommentarer