En väldigt bra axel

Godförmiddag fina fredag. Denna morgon gick från en väldigt lugn morgon , till stress till lugn igen. Jag gick upp vid halv sju & tänkte att jag hade träning klockan 9. Vid kvart över sju upptäckte jag att det var klockan 8 & då stod jag i pyamas. Fixade mig så snabbt jag bara kunde & frågade pappa om han kunde köra. Runt halv åtta när jag stod inne på toaletten & borstade tänderna ringde dem från sjukhuset & ställde in dagens träning. Plötsligt hade jag ingen stress för första lektioner börjar inte förräns närmare 11.
Jag kollade igenom dagens lektioner lite, om vad vi ska göra & förbereda. Vi ska iväg på en intervju idag (ett skolarbete). Och sen pratade jag med Nellie & fixade inför ikväll.

Axeln mår bra idag, fast än jag var beredd på smärta eftersom den undersöktes igår. Det gjorde ganska så ont igårkväll , så jag gick & la mig. Jag sov lite oroligt , men vaknade med axeln på plats & utan smärta. Jag blir nog ibland omedvetet rädd efter undersökningarna. Jag har ju varit med om tillfällen när olika läkare har testat rörligheten i kroppsdelarna & plötsligt har dem gått sönder på grund av det. Men axeln känns tipptopp & den klarade gårdagen utan några problem.
Det drar lite i den , men den känns fantastiskt stabil. Det får bli en lugn dag för att den inte ska överansträngas. Och än en gång har jag fått känna att axeln inte sviker mig. Att den faktiskt går att lita på.

Efter skolan ska jag försöka hinna träna lite. De vanliga övningarna till axeln, löpbandet & sen eventuellt lite styrketräning för knät. I måndags när jag tränade hemma kändes de lägsta vikterna alldeles för tunga för knät. Men på träningen i tisdags kunde vi utöka vikterna med 10kg & då var det inga konstigheter. Sen i onsdagskväll när jag körde på löpbandet kändes det som att det strålade i knät ner i foten & knät var fruktansvärt trött. Jag bestämde mig för att ändå träna klart & hellre ta en vilodag igår. Så idag måste jag verkligen träna. Samtidigt så har jag planer för kvällen & jag vet att jag inte kommer sitta stilla då. Hmm.. Vi får se hur dagen blir & sen får jag känna efter hur kroppen känns i eftermiddag!

Nu är jag snart framme i stan. Ha en underbar fredag♡

Gillar

Kommentarer